Unngå nybegynnerfeil i poker

Nettbaserte pokerspill kan være et svært lukrativt prosjekt. Enkelte spillere tjener til og med flere millioner kroner i gevinster. Helt enkelt er det nok likevel ikke, da dessverre de fleste av oss ikke har blitt millionærer enda. For å øke sjansene dine, og gevinstsummene, er det lurt å unngå disse fem nybegynnerfeilene når du spiller online poker:

For høy innsats – som nybegynner bør du være kritisk til hvor mye penger du spiller med. Det er lett å la seg rive med når det høynes runde etter runde. Prøv å unngå å virke som om du ikke vet når du bør gi deg. Da kan det virke som om du ikke helt har forstått kortenes verdi.

To ess på hånd – Det er en fantastisk følelse å få utdelt to ess på hånd. For de mer erfarne spillerne, derimot, er lykken kortvarig. To ess er ikke uslåelig. Mange nybegynnere har kastet seg ut i store slag med overmot og tapt på denne hånden.

Undervurdere andre nybegynnere – Selv om de er like ferske som deg kan de slå deg. Dette er for øvrig også et tips til de mer erfarne spillerne!

Spille når du er trøtt/sint/trist – Dersom du ikke er i stand til å konsentrere deg, ikke spill. Det er viktig å kunne tenke klart, handle rasjonelt og ikke la seg rive med av følelser.

Ikke planlegge forbruk – Bestem deg for hvor mye du er villig til å spille for på forhånd, og hvor lenge du vil spille. Det kan være vanskelig å slutte i tide.