Spill på mobilen

shutterstock_157505036

Nå er det ikke lenger nødvendig å ha en datamaskin for å spille spill. Mobiltelefonen har blitt svært populær som spillkonsoll, og stadig flere mobilspill kommer på markedet. Det er enkelt, praktisk og underholdende å kunne spille på mobilen, og man kan laste ned apper for spill på både Androidtelefon og Iphone.

En av spillutviklergigantene, Konami, beskriver dette i en artikkel om mobilspill for pressfire.no, som blant annet anmelder nyheter og populære spill på flere plattformer, deriblant for mobilen. Det er ingen tvil om at mobilspill definitivt er et segment som utviklerne kommer til å satse mye på framover.

Mobilspillenes popularitet handler mye om hvor enkelt det er å ta fram mobilen. Man har den med seg overalt, og mobiltelefonen brukes gjerne for å fylle tiden i pauser, når man venter på bussen, eller i alle andre situasjoner der man har noen ekstra minutter. I tillegg er det enkelt å laste ned ulike apper med mange forskjellige spill via Google Play eller iStore. I løpet av sekunder kan man laste ned en mengde gratisspill, og så lenge man har mobildekning, kan man laste dem ned og spille hvor man enn befinner seg.

Siden tilbudet er stort, vil du alltid ha et mobilspill eller flere som kan være underholdende og som befinner seg innenfor akkurat dine interesser og kunnskaper. Det finnes onlinespill som handler om å spille om penger, eller spill som bare har en stor underholdningsverdi. Mobilcasino er ett eksempel, der du kan spille online roulette, få slotsmaskiner direkte på mobilen, eller ta et slag poker mens du sitter på toget. Det er altså fritt valg på øverste hylle, og alt du trenger er en mobiltelefon og et abonnement som gjør at du kan spille hvor som helst.