Hvordan blir man god på odds?

Odds

Det kan virke som om det å spille på oddsen er noe som er forbeholdt folk som er ekstremt opptatt av fotball, og som klarer å analysere seg frem til hvor de store bombene smeller. Hvis man er i stand til dette er det selvsagt en stor fordel, men man kan også gjøre det på en systematisk måte.

Det sies at mellom 70% og 80% av alle fotballkamper ender med en vinner og en taper, det vil si at kampen ikke ender uavgjort. En brukbar måte å spille på oddsen på en rent matematisk måte er dermed å finne en kamp der både hjemmelag og bortelag har over 2,00 i odds. Om man setter f.eks. 100 kroner på hvert av lagene skal man da i teorien ha gode muligheter til å gå hjem med profitt, i og med at man vil få igjen mer enn 200 kroner dersom kampen ikke ender uavgjort.

En annen metode er å satse på kamper som virker sikre med mindre summer. Satser man mindre summer på flere sikre enkeltkamper kan saldoen på betting-kontoen din vokse sakte, men sikkert.

Uansett er det lurt å ha en viss innsikt i fotball før man satser, for spillet er såpass uforutsigbart at det er vanskelig å spå utelukkende ved matematikk.